Nowa linia wafli ryżowych. Wafle są cieńsze, bardziej kruche i delikatne.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
| Wartość energetyczna | 1603kJ |
| 379 kcal | |
| Tłuszcz | 4,4g |
| – w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0g |
| Węglowodany | 72,9g |
| - w tym cukry | 0,9g |
| Błonnik | 8,2g |
| Białko | 8,0 g |
| Sól | 0,5g |
Zawierają wiele cennych witamin, składników mineralnych i błonnika. W opakowaniu jednostkowym znajduje się 15 sztuk. Jeden wafel to tylko 19 kcal.
Warto skusić się na wafle wieloziarniste, ponieważ:
- wafel ryżowy jest wzbogacony o 4 rodzaje ziaren: kaszę jaglaną, kaszę gryczaną, kukurydzę, sezam
- zawierają bogactwo witamin i składników mineralnych (żelazo, magnez)
- zawierają cenne nienasycone kwasy tłuszczowe, które m.in. zapobiegają chorobom krążenia, obniżają ciśnienie krwi, regulują pracę układu nerwowego
- nie zawierają glutenu

